36 év után lecserélik a legendás énekest!

 Betegsége miatt rúgják ki az együttesből az AC/DC énekesét

Az AC/DC legendás énekese, Brian Johnson úgy érzi, hogy az együttes többi tagja csúnyán hátba szúrta őt.Néhány hete kiderült ugyanis, hogy ha tovább folytatja a koncertezést, Brian Johnson teljesen elvesztheti a hallását, ezért a bandatagok pedig nehéz döntést hoztak az ügyben.

Lecserélik az énekest

Az AC/DC tagjai egyöntetűen úgy határoztak, hogy nem kockáztatják Brian Johnson egészségét, és mivel ő nem hajlandó visszavonulni, nemes egyszerűséggel kiteszik a bandából.A 68 éves énekes úgy érzi, döntésükkel elárulták, hiszen 36 évig volt tagja az együttesnek.

Barátjának, Jim Breuer komikusnak elárulta, hogy úgy érzi, társai hátba döfték, ráadásul valószínűleg már meg is találták az utódját, hiszen a 2016-os turnéjukból még hátra van tíz állomás, ahol valakinek énekelnie kell.

- Baromi depressziós az öreg. De nem az állapota zavarja, hanem az, hogy a srácok máris kitették az együttesből. Persze féltik az egészségét, de szabadtéri koncerteken még simán énekelhetne, ezért nem érti, miért vágták ki ilyen gyorsan - árulta el Jim Breuer internetes podcastjában.

Forrás: Femina