Eger

Megkéseltek egy fiút az Egerből Füzesabonyba induló vonaton

Korábbi, emberölés kísérlete miatt kiszabott büntetéséből való szabadulása után alig több mint egy hónappal, újra erőszakos bűncselekményt követett el az a 37 éves férfi, aki az egri vasútállomáson késsel – életveszélyes sérülés

Miután a sértett közölte, hogy a készülék nem eladó, a vádlott – egy köteg pénzt a kezébe véve – választás elé állította őt, mondván, hogy vagy hagyja kifizetni a telefont, vagy azt el fogja tőle venni.

Stop shop épül Eger belvárosának kapujában

EGER | Az egykori borkombinát vasútállomásnál lévő ingatlanának sorsával többször is foglalkoztunk. A terület ismét a figyelem középpontjába került, hiszen bontás kezdődött ott, ami látszólag félbemaradt.

Ez különösen annak a ténynek az ismeretében kellemetlen, hogy az idegenforgalmi szezon kellős közepénél tartunk, a terület pedig olyan frekventált helyen van, hogy akár vonattal, akár autóbusszal érkező turisták, de az autóval Egerbe érkezők is be

Beszakadt a Dobó téri szökőkút egy tűzoltóautó alatt

EGER | Egy tűzoltóautó vesztegel Egerben, a Dobó téri szökőkútnál szerdán reggel. Emelődarut várnak a helyszínre, hogy kimentse a járművet. 

Antal Erika megyei katasztrófavédelmi szóvivő elmondta: egy tűzesethez riasztották az egységeket a Servita utcába és amikor meg akartak fordulni a járművel, akkor beszakadt az autó alatt a szökőkút díszburkolata. Jelenleg tart a

Egerben is sztrájkolnak majd a Volán buszok

Nincs bérmegállapodás, ezért március 28-tól öt napig sztrájkolni fognak a Volán-társaságok szakszervezetei - tájékoztatta az MTI-t az aláíró szervezetek nevében Baranyai Zoltán, a Közúti Közlekedési Szakszervezet elnöke.

Az elmúlt időszakban egyébként a kezdeti nullához képest némileg elmozdult a munkáltatói ajánlat, az érdekvédők mégsem fogadták azt el, mert még mindig nem éri el az időközben jelentősen csökkentett követelésüket.

Oldalak