füzesabony

Megkéseltek egy fiút az Egerből Füzesabonyba induló vonaton

Korábbi, emberölés kísérlete miatt kiszabott büntetéséből való szabadulása után alig több mint egy hónappal, újra erőszakos bűncselekményt követett el az a 37 éves férfi, aki az egri vasútállomáson késsel – életveszélyes sérülés

Miután a sértett közölte, hogy a készülék nem eladó, a vádlott – egy köteg pénzt a kezébe véve – választás elé állította őt, mondván, hogy vagy hagyja kifizetni a telefont, vagy azt el fogja tőle venni.

Őrizetbe került a késsel fenyegető férfi

FÜZESABONY | Szabadnapos rendőr fogta el a támadót, aki a füzesabonyi vasútállomás aluljárójában lévő újságosstand eladóját késsel fenyegette. A 30 éves férfit őrizetbe vették.

A 30 éves férfit – aki információink szerint nem füzesabonyi illetőségű – a kiérkező egyenruhások előállították a Füzesabonyi Rendőrkapitányságra, ahol jelenleg is folyamatban van a kihallgatása.

Aktualizálták a mikrotársulások megállapodását

Rendkívüli képviselő-testületi ülésen tárgyalták kedd délelőtt Füzesabony mikrotársulásainak társulási megállapodását. A két napirendi pontban Bán János aljegyző adott tájékoztatást az képviselőknek. 2016.

Az új kormányzati funkcióknak megfelelően aktualizálták az okiratokat, így a dormándi társulás mellett, a Füzesabony-Szihalom Társulási Megállapodásába a következők kerültek aktualizálásra: rövid időtartamú közfoglalkoztatás, St

Oldalak