szihalom

Felújított polgármesteri hivatal, önkormányzati ingatlanok, új szövetkezetek – de munkahely és bölcsőde?

Izgalmasan indul a 2017-es év Szihalmon. Az első két hónap testületi ülései határozatokban gazdagok voltak. A tisztelt testület számos döntést hozott meg, ami mélyen érinti a település hétköznapjait.

Na, mert hát minek az. Csináljunk helyette egy Mini Bölcsődét, ez a nagy ötlet. Persze elmondja, hogy a Bölcsőde létrehozására szolgáló pályázat már „majdnem nyertes” – ahogy évek óta folyamatosan, mikor valaki rákérdez.

A Szihalmi foci, avagy mennyi pénzt tud elnyelni egy vidéki focicsapat?

Az utóbbi időben egyre többet írnak a Szihalmi Sport Club focicsapatáról, és a bajnokságban betöltött szerepéről az elektronikus sajtóban.

A megbeszélésre 2016. november 15-én, a Szihalmi művelődési ház aulájában került sor, ahol közel 30 érdeklődő jelent meg.

Atlantisz útjai - avagy, Riadó! Süllyedünk!

Biztosan mindenki ismeri a legendás, de egyesek szerint valóságos, Atlantiszt. A csodálatos várost, mely a tenger fenekére süllyedt el minden szépségével és pompájával együtt. Persze, hogy mindenki ismeri.

A csatolt képen tökéletesen látható, hogy helyenként 10-15 centis beszakadások jelentek meg rajta. Aki egy kicsit is jártas ezekben a fajta munkálatokban, az pontosan tudja, ez miért történhetett meg, pusztán 3-4 hónap után.

Közmeg(nem)hallgatás Szihalmon

2016. október 14-én került sor az idei évben esedékes közmeghallgatásra Szihalmon. Az esemény délután 17:00-kor kezdődött és körülbelül 20:00-kor ért véget a Művelődési Házban.

Elsőként a szennyvíz beruházás napirendi pontjára került sor, amiről a szennyvíz társulat elnöke tájékoztatta a lakosságot.

Megújul a Szihalom SC

A Szihalom SC csapata a 2015/16-os idényben nem szerepelt túl fényesen. A felnőtt és az utánpótlás csapat is az alsóházban szerepelt a végelszámolásnál.

A felnőtteknél folyamatos volt a feszültség már a szezon kezdetén a vereségek hatására, többen is cserbenhagyták a csapatot. A megmaradt játékosok viszont próbáltak helytállni kevés sikerrel.

Oldalak