Őrizetbe került a késsel fenyegető férfi

FÜZESABONY | Szabadnapos rendőr fogta el a támadót, aki a füzesabonyi vasútállomás aluljárójában lévő újságosstand eladóját késsel fenyegette. A 30 éves férfit őrizetbe vették.

Egy késsel a kezében ment be a füzesabonyi vasútállomás aluljárójában lévő boltba vasárnap délelőtt fél tizenegykor egy férfi és az ott dolgozótól a bevételt követelte. Az alkalmazott ennek nem tett eleget, így támadója elmenekült a helyszínről, tájékoztatta a heol.hu-t Soltész Bálint, megyei rendőrségi sajtószóvivő.​

Egy, a közelben tartózkodó füzesabonyi szabadnapos rendőrnek jelezték az esetet, aki percekkel a bejelentést követően elfogta a feltételezett elkövetőt a vasútállomáson, ahol úgy tudjuk épp vonatra várt, hazafelé tartott.

A 30 éves férfit – aki információink szerint nem füzesabonyi illetőségű – a kiérkező egyenruhások előállították a Füzesabonyi Rendőrkapitányságra, ahol jelenleg is folyamatban van a kihallgatása.

Soltész Bálint megyei rendőrségi sajtószóvivő vasárnap 18 óra előtt arról adott tájékoztatást, hogy őrizetbe került a gyöngyösi férfi.

K. Miklós 30 éves gyöngyösi lakos ellen - őrizetbe vétele mellett - rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Füzesabonyi Rendőrkapitányság és egyben indítványozza előzetes letartóztatásának elrendelését.

Forrás: Heol.hu