Plüss játékok érkeztek motoron a Gottsegen György Kórházba

Néhány hónapja alakult meg Magyarországon a Motorosok A Zaklatások Ellen facebook csoport, amely egy külföldi mintát volt hivatott megvalósítani hazánkban. A mozgalom lényege, hogy a motorosok segítséget nyújtanak azoknak a szülőknek, gyermekeknek, és úgy általában mindenkinek, aki segítségre szorul és kérik azt. A csapat nem erőszakkal kíván megoldani problémákat, sőt! Éppen, hogy a békesség és a szeretet és segítségnyújtás jegyében kívánnak tevékenykedni. A csapat mostanra a Szelíd Motorosok nevet viseli magán, és március 14-én véghez is vitték első karitatív akciójukat. 

Hűen nevükhöz, mint valódi szelíd motorosok, egy budapesti kórháznak, a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetnak gyűjtöttek adományokat, egészen pontosan plüss állatokat, könyveket és sok más gyermekjátékot. Az intézmény Gyermekház osztályára szánták ezeket az adományokat, ahol a gyermekek kórházi körülmények között kénytelen tölteni a napjaikat, várva a felépülést. A csapat célja az volt, hogy ezekkel a játékokkal megkönnyítsék a csöppségek helyzetét, és egy jó nagy adag szeretetet csempészve a falak közé, segítség a gyógyulásukat. Az akcióra az ország minden pontjáról érzkezett adomány, amiket a motorosok személyesen hoztak el, helyenként több mint 200 kilométert utazva! A csoport Dunakeszin gyülekezett, majd egy közös menetben indultak el a kórházhoz.

A városon áthaladva számtalan autós arcára sikerült mosolyt csalniuk, mikor például a piros lámpánál megállva, az emberek felfigyeltek az egyébként marcona küllemű motorosok járműveire. Itt ott plüss állatkák kaptak helyet a vasparipákon. Hol egy bika trónolt a motor hátsó ülésén, hol pedig egy lovacska figyelt előre serényen a kormányon ülve.

A csapat összességében nagyon elégedett volt az eredménnyel, és azt mondják nem lesz megállás innentől! Több és több helyre szeretnének eljutni, és több és több ilyen akciót szeretnének véghez vinni. Az akció képei elérhetőek a galériában, IDE kattintva.