Szihalom SC - Ecséd SK bajnoki mérkőzés

Április 16-án (szombaton) fogadta a Szihalom együttese az Ecséd csapatát. Az időjárás nem volt kegyes a labdarúgókhoz, mivel előző nap és a meccs napján is esett az eső ezért a pálya csúszóssá vált, az esőnek közönhetően a kapuk előtere is sártengerré alakult. A vendég alakulat a mérkőzést megelőzően a 4. helyen állt 1 ponttal lemaradva a dobogóról. A hazai csapat a 11. helyről indult neki a mérkőzésnek. A találkozón Rudolf K. fújta a sípot, Daru S. és Király Z. segítették a játékvezető munkáját.

A mérkőzés első félideje nagy meglepetést hozott. A tabellán elől álló csapat nem tudta akaratát érvényesíteni, ezzel szemben a hazaiak nekiesve ellenfelüknek az első félidő első negyedében szinte végig támadtak. A hazaiak több lövést is megeresztettek a vendég kapura, ám a próbálkozások nem hoztak gólt. Az első játékrész vége felé közeledve az Ecséd egy kontrának köszönhetően megszerezte a vezetést Nagy R. jóvoltából (0-1). Mèg ebben a félidőben több nagy lehetőség volt a hazai és vendèg oldalon is de ezek rendre kimaradtak.

A második félidőre egy más mentalitású vendég brigád futott ki a gyepre. Rögtön nekiestek a hazaiaknak, ez az 53. percben gólt is eredményezett Nagy M. jóvoltából (0-2). A második félidőben szinte végig a hazai kapu került nyomás alá. A vendégek előtt sok nagy lehetőség adódott de nem tudták azokat kihasználni egészen a 65. percig, amikor Nagy R. duplázott ezzel végleg eldöntve a mérkőzést és beállítva a végeredményt (0-3). A vendégek ezután is tovább ostromoltak, de a hazaiaknak is voltak lehetőségeik a gól után de nem éltek ezekkel.

 

Ifik: 2-4